Overslaan en naar de inhoud gaan

Stap terug in de tijd en kijk met ons mee terug op de artikelen en recensies die afgelopen week op Thrillzone gepubliceerd zijn. In deze editie van Thrillzone - Rewind brengen we enkele opwindende titels onder de aandacht die je gegarandeerd op het puntje van je stoel zullen houden.

Laten we beginnen met een absolute aanrader: "Aartsvijand" van Wilbur Smith. Renate, onze recensent, beoordeelt dit historische meesterwerk met maar liefst 4 van de 5 sterren en noemt het "Een echte aanrader voor liefhebbers van een lekker weg te lezen historische thriller, met voldoende snufjes romantiek, natuur en cultuur."

Dan hebben we "In het duister" van Sharon Bolton. Dit boek krijgt een beoordeling van 4 van de 5 sterren van onze recensent Eva, die het omschrijft als "een one-of-a-kind-thriller die door de schrijfstijl zeer spannend blijft tot het eind." Duik in de mysteries van deze spannende thriller.

Voor de liefhebbers van mysterie en intrige hebben we "Wraak op île Sordou" van M.L. Longworth. Lieselotte, onze recensent, beoordeelt dit boek met 4 van de 5 sterren. Dompel jezelf onder in de mysteries van dit spannende avontuur op een idyllische locatie.

Maar we hebben nog een boek dat je niet mag missen: "Kinderen van de tijd" van Adrian Tchaikovsky. Dit meeslepende verhaal neemt je mee naar een nieuwe wereld waar de laatste overlevenden van de mensheid wanhopig proberen een nieuw thuis tussen de sterren te vinden. Onze recensent Mads beoordeelt dit boek met maar liefst 5 van de 5 sterren. Mads zegt dan ook het volgende "Het is gewoonweg subliem, en dus meer dan terecht dat het als één van de klassieker in het genre wordt gerekend. " dat je betovert met zijn unieke verhaal en verkenning van de menselijke natuur.

En we hebben geweldig nieuws! We hadden een winactie voor het boek "Zonnewijzer" van Catriona Ward. Heb je meegedaan? Kijk hier om te zien of jij de gelukkige winnaar bent!

Daarnaast blikken we vooruit op "Dracul" van Dacre Stoker & J.D. Barker. In dit boek word je meegenomen naar Ierland in 1854, waar een jonge Bram Stoker, auteur van "Dracula", geconfronteerd wordt met een reeks vreemde sterfgevallen. Samen met zijn zus Matilda en verzorgster Ellen Crone ontdekt hij duistere geheimen en een nachtmerrie die pas net is begonnen. Bereid je voor op deze spannende prequel die de oorsprong van een van deberoemdste vampierverhalen verkent.

Hier zijn nog enkele andere boeken die je niet mag missen:

  • "Vinex" van Bernice Berkleef: Chris geeft dit boek 3 van de 5 sterren en noemt het "zo geschreven dat het echt gebeurd had kunnen zijn."
  • "Zo veel leugens" van Adele Parks: Danielle beoordeelt dit boek met 3 van de 5 sterren en beschrijft het als "Een goed leesbaar verhaal dat helaas de aanzuigende werking ontbeert van een écht goede thriller."
  • "Haar laatste fout" van Carla Kovach: Linda geeft dit boek 4 van de 5 sterren en noemt het "een cadeautje voor iedereen die houdt van een spannende thriller!"

 

Laat ons weten in de comments welk boek je interesse wekt en welke je zeker gaat lezen!

Afbeelding
Dennis
Dennis Scheerman
Als kleine jongen las ik elk boek wat iets met draken, ridders of andere fantasy gerelateerde onderwerpen te maken. Een brief voor de koning, Harry Potter en alles daar tussen in werd verslonden. Naar mate ik ouder werd kwamen daar steeds meer thrillers bij. Nu de mazzel dat ik deze twee genres mag recenseren voor Thrillzone.

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.