Overslaan en naar de inhoud gaan

De auteur die onze recensent Jelle over haar eerste thriller deed opschrijven "behoort tot het selecte gezelschap van klassiekers waar mensen het decennia later nog over zullen hebben" is terug. En dat is goed nieuws! We hebben het over Catriona Ward en haar eerste boek, Het laatste huis, maakte veel indruk. En ook haar nieuwe thriller Zonnewijzer zal de tongen weer doen losmaken denken we. 

Zelf oordelen? Dat kon, want samen met Boekerij gaven we één exemplaar weg!

Waarover gaat Zonnewijzer? Rob leeft in angst. Angst voor haar oudste dochter Callie, die dierenbotten verzamelt en fluistert tegen denkbeeldige vrienden. En angst voor haar jongste dochter Annie, omdat ze bang is voor wat Callie haar zal aandoen. Rob ziet een duisternis in Callie, een die haar doet denken aan de familie die ze achterliet. Ze besluit haar oudste dochter mee te nemen naar haar ouderlijk huis, dat de naam ‘Zonnewijzer’ draagt, diep in de Mojave-woestijn. En daar zal ze een vreselijke keuze moeten maken.

Callie is bang voor haar moeder, die haar met andere ogen lijkt te zien. Rob begint geheimen uit haar verleden te vertellen die Callie zowel verontrusten als opwinden. En Callie begint zich af te vragen of ze Zonnewijzer wel levend zal verlaten.

Wie won?

- Joke Pronk

Van harte Joke! Stuur je gegevens naar info@thrillzone.nl en dan komt het boek naar je toe.

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.