Overslaan en naar de inhoud gaan

Een spannende Scandi-thriller winnen? Dat kan bij ons! Samen met Uitgeverij Volt verlootten we een exemplaar van X, de nieuwe thriller van Pascal Engman!

De vrouw van een profvoetballer wordt vermoord. En ook een jongen uit een buitenwijk met een toekomst als topsporter. Én een lerares die ervan droomt gezien te worden zoals ze is. Om deze zaken op te lossen moet rechercheur Vanessa Frank erachter komen wat de onbekende variabele x is die alles met elkaar verbindt, voordat het te laat is...

X is een spannende reis door het criminele netwerk van de sportindustrie. Met zorgvuldig onderzoek in die wereld als achtergrond heeft Engman een thriller gecreëerd over het genadeloze spel ach­ter de wedstrijden, en over de sterkste drijfveren van een persoon. Voor de lezers van Samuel Bjørk en Jo Nesbø.

Wie won?

- Henny Leijen

Van harte Henny. Stuur je adresgegevens in via info@thrillzone.nl en dan komt het boek naar je toe.

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.