Overslaan en naar de inhoud gaan

Het is december, dus bijna tijd voor...de ThrillZone Awards 2022! Een lichtpuntje in deze donkere periode. Het was een jaar waarin veel uitstekende thrillers uitkwamen. Als team ThrillZone staan we daar traditiegetrouw aan het eind van het jaar bij stil door de ThrillZone Awards uit te reiken. Een Award die er toe doet, getuige de reacties van uitgevers, auteurs én lezers! Én het is alweer de zesde editie! Vorig jaar wonnen Hetty Kleinloog, Anya Niewierra, Helen Fields en Kyle Perry! Wie worden hun opvolgers?

We reiken vier Awards uit: de Beste Nederlandstalige Thriller, het Beste Nederlandstalige Thrillerdebuut, de Beste Vertaalde Thriller en het Beste Vertaalde Thrillerdebuut. Er zitten een aantal voorwaarden aan: het boek moet tussen 1 december 2021 en 1 december 2022 uit zijn gekomen en het moet gerecenseerd zijn op ThrillZone.

Team ThrillZone, bestaande uit 20 recensenten, bepaalt samen de Longlists. Vervolgens worden de Longlists verkort tot Shortlists en dan is het aan jullie als lezers, want dan mogen jullie stemmen! Vorig jaar werden er maar liefst 9.000 stemmen uitgebracht. En...wie stemt, maakt automatisch kans op een thrillerpakket! Vet toch?!

Binnenkort worden de Longlists bekend gemaakt...hou de site in de gaten!

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reacties

Wemmie Wolf

2 februari 2023 23:30

0

Er is genoeg moois uitgekomen, dat wordt nog moeilijk kiezen.

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.