Overslaan en naar de inhoud gaan

Een nieuwe vakantiethriller van Linda van Rijn, dat is voor de vele fans van haar altijd goed nieuws! En we hebben het deze keer over Terschelling. Nog meer goed nieuws: samen met Uitgeverij Marmer gaven we één exemplaar onder jullie weg!

Waarover gaat Terschelling? Als Nina en haar vriend Floris tijdens hun vakantie op Terschelling langer moeten blijven dan verwacht, besluit Nina om vanaf het Waddeneiland haar werk als journalist voort te zetten. Een onderwerp om in te duiken is zo gevonden. De dood van haar vriendin Sterre tijdens hun meidenvakantie, nu 25 jaar geleden, zit de laatste weken toch al de hele tijd in haar hoofd. Want hoe kan het dat de zaak nooit is opgelost en dat de politie zelfs bijna geen aanknopingspunten heeft gevonden? 

Nina besluit een podcast te maken over de cold case en gaat terug naar de camping waar ze destijds verbleven. Ze spoort vrienden van vroeger op, klopt aan bij de recherche en ontdekt dat destijds de onderste steen helemaal niet boven is gekomen. Vastbesloten daar nu wel voor te zorgen, graaft ze dieper en dieper. Maar dan blijkt dat niet iedereen op haar onderzoekswerk zit te wachten...

Wie won?

- Pris Cilla

Van harte! Stuur je gegevens in via info@thrillzone.nl en dan komt het boek naar je toe.

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reacties

5

Ik zou graag het boek winnen. Ik heb dyslexie en hou daarom niet van lezen. Sinds ik via mijn schoonmoeder de boeken van Linda van Rijn lees ben ik verkocht. Het leest makkelijk en is spannend. Hierdoor ben ik steeds meer gaan lezen en vindt ik het nu zelfs leuk.

0

Leuk!! ik lees en zet recensies op mijn instapagina ik hou van boeken en fb marijke gelezen Boeken

0

Ik zou heel erg graag dit boek willen winnen
heerlijk voor op vakantie ❤

0

Weer eens een thriller van en op Nederlande bodem. Met elke spannende stroming in dit verhaal waan je jezelf dan ook herkenbaar op het eiland.

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.