Overslaan en naar de inhoud gaan

Alleen de kaft spreekt al aan, net als de tekst: "Als je dit leest, ben je de volgende." We hebben het over De regel van drie van Sam Ripley. Het boek kreeg bij ThrillZone **** en we citeren:

"Met Ripley hebben we een nieuwe ster aan het thrillerfirmament."

En goed nieuws: samen met Boekerij gaven we één exemplaar van De regel van drie weg! Waarover gaat het boek? 

De regel van drie

wacht geduldig en trouw

Eerst kwam hij voor mij

nu komt hij voor jou

Eerst geloofde ik niet in de regel van drie. Althans niet meteen. Het was gewoon een verhaal dat mensen elkaar vertelden op de campus. Een gerucht dat mijn vriend had opgevangen over een jonge studente, Amy, die een leven vol ongeluk had gekend: haar zus was omgekomen bij een ongeval en haar ouders hadden zelfmoord gepleegd.

Daarna raakte Amy geobsedeerd door het getal drie: ze was ervan overtuigd dat zij óók gedoemd was om te sterven. Want volgens de regel van drie volgen drie tragedies elkaar altijd op. Onzin natuurlijk. En toch was ze er drie jaar later niet meer.

'Ja Ila, het onheil komt altijd in drieën,' zei mijn vriend lachend. En hij bleek gelijk te hebben. Want deze keer heeft de regel van drie het op mij voorzien, al zal ik alles proberen om mijn lot te ontlopen. En het ergste van allemaal? Als je dit leest, ben jij de volgende.

Wie is de gelukkige winnaar?

- Femke Hofmans

Van harte Femke, helemaal na het lezen van jullie ongeluk in '22! Stuur je adresgegevens in via info@thrillzone.nl en dan komt het boek naar je toe.

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.