Overslaan en naar de inhoud gaan

Zin om een heerlijke thriller van eigen bodem te winnen? Dan was je bij ons aan het goede adres. Samen met HarperCollins gaven we één exemplaar van Schrikkeldag weg, de nieuwe thriller van Inge Spaan!

Waarover gaat Schrikkeldag? Op 29 februari 2012 verdrinkt een vijfjarig meisje in een sloot dicht bij haar huis. Vier jaar later kost een fatale woningbrand een geliefde dorpsbewoner het leven. Een jonge man crasht met zijn motor tijdens de schrikkeldag in 2020.

Ieder schrikkeljaar komt een bewoner uit het dorp Warchem onder raadselachtige omstandigheden om het leven. Toeval… of niet? Aafke is als buitenstaander niet overtuigd van het verband, maar wordt meegetrokken in verhalen uit het verleden door haar vriend en dorpsbewoner Stef.

Vastbesloten om achter de waarheid te komen gaat ze op onderzoek uit. Hoewel de wildste geruchten de ronde doen, laat Aafke zich niet zomaar afschrikken. Tot ze anonieme telefoontjes begint te krijgen die haar bang maken. Zou zij dit schrikkeljaar het volgende slachtoffer kunnen zijn?

Wie is de gelukkige winnaar?

- Heleen Ziere

Van harte! Stuur je adresgegevens in via info@thrillzone.nl en dan komt het boek naar je toe.

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reacties

0

Ik zou het boek heel graag willen lezen. Schrikkeldag heeft voor mij altijd wat magische. Mijn ouders zijn op die dag verloofd. Ze zijn dus langer getrouwd dan verloofd. Dit vond ik vroeger altokd zo bijzonder dat ik nog steeds op schrikkeldag iets extra's voel. Al kan ik niet platsen wat.

Dit boek blijkt ook iets spannends te hebben op die dag en ben dus reuze benieuwd.

Dus doe graag mee
Groet Heleen

5

Graag zou ik het boek willen winnen en dan rondsturen naar een vriendin, die deze weet doorstuurt zodat velen er kunnen van genieten 😀

Lena VAN Gaans

28 april 2024 16:46

5

Ik heb nog nooit iets van Inge Spaan gelezen .ben benieuwd.

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.