Overslaan en naar de inhoud gaan

Je hebt geen idee wie ze echt is - en waar ze toe in staat is...

Vorige week verscheen Het perfecte huwelijk van Anna Ekberg. Het boek betekent volgens uitgeverij Boekerij een 'huiveringwekkende, psychologische spanning voor de fans van Samuel Bjørk, Bo Svernström en Camilla Läckberg'. Klinkt interessant, toch? En goed nieuws: we gaven een exemplaar onder jullie weg!

Waarover gaat Het perfecte huwelijk? Je bent al jaren met haar getrouwd. Maar ken je haar echt?

Christian en Leonora zouden gelukkig moeten zijn. Ze hebben een droomhuis met uitzicht op de fjorden en een zoon die gezond is verklaard na een lang ziekbed. Maar ze hebben ook geheimen. Rancune, eenzaamheid en onvervulde verlangens maken hun huwelijk kapot.

Als Leonora haar man betrapt met een andere vrouw, stelt ze hem een ultimatum: hij verbreekt de affaire, of zij geeft hem aan bij de politie. Want Leonora weet hoe Christian de peperdure behandeling van hun zoon heeft betaald. Christian ziet nog maar één uitweg: hij moet van Leonora af. En dus stapt hij in zijn busje, rijdt naar haar vaste hardlooproute en rijdt haar dood. Maar als Christian trillend van schok thuiskomt, zit Leonora gewoon op de bank. Wie heeft hij zojuist aangereden? En wat gebeurt er als zijn vrouw erachter komt wat hij van plan was? Eén ding is duidelijk: niets kan hem voorbereiden op de hel die op het punt staat los te barsten.

Wie won?

- Mary Zuurbier

Van harte Mary! Stuur je gegevens in via info@thrillzone.nl en dan komt het boek naar je toe.

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reacties

Jacqueline de Waal

3 december 2023 23:02

4

Lijkt me een spannend verhaal

Maria Beets van Galen

3 december 2023 23:02

5

Omdat ik vijf maanden moet wachten op mijn knie operatie, en aan huis gebonden ben tot die tijd. Lijkt het mij heerlijk om iets spannends te lezen

0

Lijkt een spannend boek.
Mooie kans om de schrijfster te leren kennen.
Dus kom maar op!!

Lode Vlayen

3 december 2023 23:02

5

Leuk geschenk voor mijn vrouw die in het ziekenhuis ligt!

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.