Overslaan en naar de inhoud gaan

Marelle Boersma is een van Nederlands bekendste thrillerauteurs. En er is goed nieuws: ze heeft weer een nieuwe titel uitgebracht, De lijst. En nog meer goed nieuws: samen met de Crime Compagnie verlootten we twee exemplaren onder jullie!

Waarover gaat De lijst? Erin werkt als archeologe in Naturalis in Leiden. Ze vindt niets fijner dan aan de hand van oude botten de geschiedenis te laten herleven. Het leven lijkt haar toe te lachen, helemaal nu ze zich net verloofd heeft.

Charlotte is patissier in Orleans. Taarten zijn haar passie en ze heeft het ambacht van banketbakker zo onder de knie dat ze mag meedoen aan de belangrijkste wedstrijd op haar vakgebied.

In Milaan tekent Max de mooiste jurk uit zijn werkend leven als modeontwerper. Hij hoopt dat deze jurk het spektakelstuk zal zijn op de catwalk bij de komende fashionweek en dat de hele modewereld naar adem zal happen.

Dan wordt Erins geluk ruw verstoord door de plotselinge dood van haar adoptiemoeder. Haar moeder heeft niet de kans gekregen Erin te vertellen over De lijst. De lijst die Erin, Charlotte en Max ongewild dichter bij elkaar brengt en waarvan de gevolgen dodelijk zullen zijn...

Wie zijn de twee winnaars?

- Tieske Beertema

- Mirjam Regelink

Van harte! Stuur je gegevens in via info@thrillzone.nl en dan komt het boek naar je toe!

 

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reacties

Monique Scharrenborg

4 december 2023 3:55

5

Wat een super actie graag een kansje wagen

Monique Scharrenborg

4 december 2023 3:55

5

Wat een super actie graag een kansje wagen

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.