Overslaan en naar de inhoud gaan

We hadden wel een hele vette actie; samen met de toppers van A.W. Bruna verlootten we één boekpakket met daarin De man met duizend gezichten van Lex Noteboom, Toen was ze weg van Lisa Jewell én De schreeuw van de zeearend van Karin Smirnoff!

Jullie deden massaal mee...er kan er maar een de winnaar zijn! En dat is:

- Marja Legius

Van harte! Stuur je adresgegevens even door en dan komt het pakket naar je toe.

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reacties

Anita de Groot

23 september 2023 22:03

0

Dat was toch wel mijn kennismaking met Harry Hole van Nesbo. Politie was de eerste Harry Hole en nadien heb ik alles gelezen op volgorde. Ik ben dan ook blij dat Bloedmaan afgelopen maand is uitgebracht.

marga Stormezand

23 september 2023 22:03

0

De beste thriller die ik las was ook mijn eerste. Koud bloed (Cold Blood) van Truman Capote.
Dit boek stond in gedeeltes in de Avrobode, lang geleden. Dat er iedere week maar een deel te lezen was maakte het des te spannender, volgens mij. Een goed, maar nogal hard boek. Zeker voor een meisje van 14!

Lien van Sloten

23 september 2023 22:03

0

Mijn liefde van het spannende verhaal is begonnen met de Frieda Klein serie van Nicci French.
Spannend en meeslepend maar niet te spannend dat ik er wakker van moet liggen.

Thea Koster

23 september 2023 22:03

5

Wat een fantastisch boek was dit..
Het grijpt je vanaf de eerste bladzijde bij je strot en laat je niet meer los voordat de allerlaatste pagina is omgeslagen..

Geweldige verhaallijn, spannend, verrassend, en een hele diepe zucht toen dit boek uit was..

Zeker 5 sterren !!!

Nancy chambaere

23 september 2023 22:03

5

Het was het eerste boek dat ik in de bibliotheek bij de volwassenen leende.
Het boek maakte veel indruk op mij.
Sedert dan is dit nog steeds mijn favoriete genre.

Goddelieve De wit

23 september 2023 22:03

5

WAAROM! ALTIJD AL FAN GEWEEST VAN SPANNENDE THRILLERS LEES VEEL ....KAN IK IETS MEENEMEN O VAKANTIE? GRAAG DANK JE WEL

Lilian Deenen

23 september 2023 22:03

0

Tess Gerritsen schrijft geweldige boeken je wordt helemaal meegenomen in het verhaal. Het liefst in een keer uitlezen

Lynn Torrekens

23 september 2023 22:03

4

Ik las infinitum van sterre carron en ik vond dit een onvergetelijke thriller omwille van het onderwerp dat er in voorkwam. Deze challenge wordt ook echt gedaan in het dagelijkse leven en dat beangstigt me nog het meest

Elke Bollé

23 september 2023 22:03

0

Voor mij was Op De Vlucht een thriller die van begin tot einde spanning was, met nog een aantal verrassingen erin.

Ellemieke De Vleeschauwer

23 september 2023 22:03

5

Ik heb de thriller "Oktober" in één ruk uitgelezen. Wat een spannend boek, vol onverwachte wendingen. Het dikke joke was heel snel uit, een betere review kan je niet hebben volgens mij...

Nathalie de Rooij

23 september 2023 22:03

0

De trilogie van Stig Larsson, die was speciaal…. Sjee wat heb ik daar van genoten! Halverwege thriller 3 kòn ik niet meer verder lezen, ik moest al huilen van t idee dat t bijna klaar was met de trilogie. En ik dacht ‘en hij is dood dus het loopt nooit meer verder!’ Tsja, later bleek…. Anyways. Ik heb de films ook nooit willen zien, de films die ik in mijn hoofd had waren zó goed!

Aty Janzen

23 september 2023 22:03

5

Nobody van Marelle Boersma. Naar een waargebeurde situatie/geschiedenis over misbruik. Zo angstaanjagend spannend. Ik heb reacties gelezen als dat dit niet bestaat. Ik weet dat het bestaat. Marelle heeft in een intieme setting veel verteld wat er is gebeurd. Ze kon niets alles prijsgeven en zeker geen namen en plekken/plaatsen. Te gevaarlijk. Elke keer opnieuw komt haar verhaal boven.

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.