Overslaan en naar de inhoud gaan
[fusion_builder_container hundred_percent="yes" overflow="visible"][fusion_builder_row][fusion_builder_column type="1_1" background_position="left top" background_color="" border_size="" border_color="" border_style="solid" spacing="yes" background_image="" background_repeat="no-repeat" padding="" margin_top="0px" margin_bottom="0px" class="" id="" animation_type="" animation_speed="0.3" animation_direction="left" hide_on_mobile="no" center_content="no" min_height="none"][caption id="attachment_28259" align="alignright" width="300"] Copyright: Sanne Donders[/caption] Het moederbedrijf van het boekenfestijn, de grote boekenbeurs die grote hallen in Nederland en België aandeed, is failliet verklaard door de Rotterdamse rechtbank. Dit blijkt uit nieuwsberichten op AD.nl en onze collega's van Fantasywereld. En dat is voor veel boekenliefhebbers even slikken, want voor velen was dit een mooi jaarlijks uitje. De lange rijen met tafels, volgestouwd met boeken, uitnodigend om gelezen te worden...je zult het nu ergens anders moeten zoeken. Wij van Thrillzone deden elk jaar het Boekenfestijn in Leeuwarden aan. Achterin, over twee lange rijen tafels verspreid, lagen de thrillers. En dat was even een paar uurtjes genieten geblazen. Net dat ene boek scoren dat nog ontbrak in je collectie, of waarvan je het bestaan misschien zelfs niet eens wist. Geweldig.

Boekenfestijn is door de Rotterdamse rechtbank failliet verklaard. Het bedrijf, dat behalve boeken ook hobby-artikelen verkoopt, heeft het hoofdkantoor aan de Edisonweg in Numansdorp en ook een vestiging in de Belgische stad Antwerpen. Het is onbekend hoe het met het bedrijf, dat staat ingeschreven onder de naam Slxc bv, tot een faillissement is gekomen.

Een advocaat uit Oud-Beijerland is door de rechter aangesteld als curator om de afhandeling van het faillissement in goede banen te leiden. Onduidelijk is hoeveel banen er door het faillissement van het bedrijf op de tocht staan.

(Bron: Fantasywereld en AD.nl)

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]
Afbeelding
geen
Marinus van de Velde
Ik ben Marinus van de Velde, van bouwjaar 1984. Ik mag mezelf de eigenaar noemen van ThrillZone! Ik lees al van jongs af aan. Mijn interesses liggen breed; Scandi, Nederlandstalig, spionage, maar ik vind Baldacci en Lee Child bijvoorbeeld ook geweldig. Lezen voor ThrillZone betekent soms het oprekken van je comfortzone en dat lukt goed!

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.