Overslaan en naar de inhoud gaan
a href="http://www.thrillzone.nl/wp-content/uploads/2017/11/ThrillZone-Awards-2017.jpg"> Inmiddels is het alweer een jaar geleden. De ThrillZone Awards 2017. Een daverend succes met 1.500 stemmen! Toen we voor het eerst het idee bedachten om deze prijzen in het leven te roepen hadden we echt geen idee op hoeveel enthousiasme ons idee zou worden onthaald. We waren als ThrillZone op dat moment immers nog maar net een jaar online en natuurlijk heeft bij ons even de vraag gespeeld of we dit idee nu al uit moesten voeren. Was het niet nog wat te vroeg? Gelukkig hebben we het gedaan. Zoveel stemmen op de genomineerde boeken, de aandacht van de schrijvers en de uitgeverijen, daar hadden we eerlijk gezegd geen rekening mee gehouden. Het heeft ons overrompeld en we waren jullie allemaal enorm dankbaar. Voor ons in elk geval voldoende reden om de ThrillZone Awards 2016 & 2017 een vervolg te geven met… de ThrillZone Awards 2018! Nadat we vorige week de longlist bekend maakte, samengesteld door het recensententeam van ThrillZone, is nu de shortlist bekend. In 2 categorieën zijn 6 titels genomineerd en in 2 categorieën 5 titels waarop jullie kunnen stemmen! Op 24 december worden de winnaars van de ThrillZone Awards 2018 bekend gemaakt. Als stemmer maak je automatisch kans op één van de vele boekenpakketten die we beschikbaar mogen stellen van de diverse uitgeverijen; vergeet dus niet je gegevens en mailadres achter te laten!

KLIK HIER OM JOUW STEM UIT TE BRENGEN!

BESTE NEDERLANDSTALIGE THRILLER 2018  BESTE VERTAALDE THRILLER 2018 BESTE NEDERLANDSTALIGE THRILLERDEBUUT 2018 BESTE VERTAALDE THRILLERDEBUUT 2018
Afbeelding
geen
Marinus van de Velde
Ik ben Marinus van de Velde, van bouwjaar 1984. Ik mag mezelf de eigenaar noemen van ThrillZone! Ik lees al van jongs af aan. Mijn interesses liggen breed; Scandi, Nederlandstalig, spionage, maar ik vind Baldacci en Lee Child bijvoorbeeld ook geweldig. Lezen voor ThrillZone betekent soms het oprekken van je comfortzone en dat lukt goed!

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.