Overslaan en naar de inhoud gaan

JD Barker heeft weer de samenwerkende handschoen opgepakt en wel met Dacre Stoker. Bekende achternaam? Dat kan kloppen! Hij is een verre nazaat van Bram Stoker, die in 1897 de klassieker Dracula schreef. Op die leest gaan Barker en Stoker verder met het enge Dracul. De enige geautoriseerde Dracula-thriller: kom erachter waarom Bram Stoker Dracula heeft geschreven...

En er was goed nieuws! Samen met Boekerij gaven we één examplaar van Dracul weg!

Waar te beginnen? Er is zo veel te vertellen en veel te weinig tijd, maar ik weet wanneer alles is veranderd. We waren nog maar kinderen: ik zeven, Matilda acht. Het begon zo onschuldig, met een beetje afluisteren. Maar tegen het einde van die week was ik genezen, was onze dierbare Ellen verdwenen en was een heel gezin dood.

Ierland, 1854. Bram Stoker, een ziekelijk kind, brengt zijn jeugd door in zijn ouderlijk huis in Dublin. Hij wordt begeleid door zijn zus Matilda en door Ellen Crone, een jonge vrouw die zijn ouders hebben ingehuurd om hem te verzorgen. Terwijl Bram aan bed gekluisterd is, vindt in een nabijgelegen stadje een reeks vreemde sterfgevallen plaats. Al snel realiseren Matilda en Bram zich dat Ellen verdacht gedrag vertoont en er zeer aparte gewoonten op na houdt. Maar voor ze haar kunnen confronteren, verdwijnt zij spoorloos. Jaren later keert Matilda terug van haar studie in Parijs met schokkend nieuws. Ze heeft Ellen na al die jaren teruggezien, en de nachtmerrie waarvan ze dachten dat die allang voorbij was, blijkt pas net begonnen.

Dacre Stoker en J.D. Barker onthullen op basis van nagelaten notities van Stoker zelf de ware oorsprong van Dracula, zijn schepper en de mysterieuze vrouw die hen verbindt.

Wie is de winnaar...?

- Stefan Oostra

Van harte Stefan. Mail je adresgegevens naar info@thrillzone.nl en dan komt het boek naar je toe.

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reacties

5

Geweldige schrijver, heb net weer een boek uitgelezen.
Slecht voor mijn hartritme maar wel heel benieuwd naar dit nieuwe boek

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.