Overslaan en naar de inhoud gaan

Orphan X is back! En dat is goed nieuws voor de fans...misschien is het wel voor de laatste keer, gezien het feit dat Orphan zijn laatste opdracht aanneemt in De laatste Orphan van Gregg Hurwitz.

Hurwitz is bekend geworden van de Orphan-serie, die inmiddels acht delen meegaat. Hij schreef ook comics en deed werk voor de televisie voordat hij Evan Smoak bij zijn lezers introduceerde. Benieuwd naar onze recensies van zijn werk? Check dan deze link. Wie zijn favoriete thrillerschrijver is? Shakespeare! Toen wij hem in 2016 spraken zei hij daarover het volgende:

"Shakespeare. Zijn tragedies hebben een perfecte plot, zijn erg gestructureerd, erg commercieel, mooie moorzaken, lust en intrige. Wat wil je nog meer? Maar ik heb zoveel thrillers gelezen dat ik het lastig te beantwoorden vindt. Misschien een paar: Dennis Lehane, Robert Crais, Megan Abbott, Stephen King, Jesse Kellerman, T. Jefferson Parker, Thomas Harris, Kate Atkinson."

Gaaf toch? Ok, waar gaat zijn nieuwste thriller De laatste Orphan over? Nog één opdracht. Nog één slachtoffer. Nog één keer Orphan X…

Evan Smoak – alias Orphan X – is zijn achtervolgers altijd te snel af geweest. Totdat hij een klein foutje maakt. Nu ligt zijn lot in handen van de president van de Verenigde Staten, die hem een eenmalig aanbod doet: in ruil voor zijn leven moet Evan iemand uit de weg ruimen die te machtig en gevaarlijk is om te laten leven. Maar Evan heeft zich één ding heilig voorgenomen: hij zou zijn dodelijke vaardigheden alleen nog maar inzetten tegen personen die het ook daadwerkelijk verdienden. Nu moet hij beslissen wat belangrijker is – zijn principes of zijn leven.

Je koopt De laatste Orphan hier
 

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.