Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Unieke samenwerking van een oudundercoveragent en een topthrillerschrijver
  • Realistische weergave van de jacht op de internationale drugshandel
  • Voor liefhebbers van Penoza en Undercover
  • Rauwe misdaadthriller over geheim politieteam


Bovenstaande is wat uitgeverij A.W. Bruna zegt over een nieuwe vaderlandse thriller. Het gaat om De prijs, van niemand minder dan Willem Asman en Marcel van de Ven. Asman (1959) schreef thrillers die lovend werden ontvangen door pers en publiek. Met Enter won hij De Gouden Strop voor de beste Nederlandse thriller van het jaar. En Marcel van de Ven kun je kennen van de tv. Hij heeft jarenlang voor de Unit Specialistische Operaties van de landelijke eenheid gewerkt, waarvoor hij wereldwijd werkzaam was in de strijd tegen de zware georganiseerde misdaad en terreur. Over zijn tijd bij de politie schreef hij de bestseller De Kooi . Bij het grote publiek werd Van de Ven in 2016 bekend door zijn rol als teamleider in het tv-programma Hunted. 

Nu hebben de twee hun krachten gebundeld voor een thriller, De prijs. Gita de Later greep jaren geleden een kans die zich voordeed. Nu stapelen de winsten zich op. Maar achter de schone schijn van haar succes, gaat een duistere wereld schuil.

Tess van Vuuren zette alles op alles om bij de politie te slagen. Nu is ze undercoveragent binnen een ultrageheim eliteteam. Maar het verleden laat haar niet los.

Twee vrouwen. Twee keuzes. Twee werelden.

Wanneer bij de overval op een drugstransport onschuldige slachtoffers vallen, komen die werelden bij elkaar. De recherche roept de hulp in van Wouter Westra van de Unit Specialistische Operaties. Hij en zijn team moeten uitvinden wat de rol is die Gita heeft gespeeld bij het transport. Is de bevlogen jonge zakenvrouw zo onschuldig als ze zich voordoet? Óf degene die achter de schermen aan de touwtjes trekt? Tess krijgt opdracht undercover te gaan binnen Gita’s bedrijf. Het brengt haar op het spoor van een hermetisch gesloten misdaadorganisatie waarin iedereen die praat op gruwelijke wijze aan zijn einde komt.

Je koopt deze spannende thriller onder andere hier

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.