Overslaan en naar de inhoud gaan

Voor liefhebbers van Helen Fields en Jo Nesbo. Dat is wat Xander Uitgevers schrijft over De postzegelverzamelaar van Nicolas Feuz. Dat maakt nieuwsgierig!

In de thriller De postzegelverzamelaar van Nicolas Feuz wordt in een kelder ergens diep in Zwitserland een man op gruwelijke wijze gemarteld. Een paar dagen later wordt er op een postkantoor in Genève een afschuwelijke ontdekking gedaan: er wordt een pakketje onderschept waar bloed uit lijkt te lekken. Als inspecteur Ana Bartomeu ter plaatse komt en de inhoud bekijkt, weet ze direct dat dit geen gewone zaak zal worden.

Er begint een race tegen de klok om de dader op te sporen, die door de media al snel tot ‘de postzegelverzamelaar’ wordt omgedoopt. Ana en haar team reizen heel Zwitserland door om de moordenaar te stoppen, terwijl steeds duidelijker wordt dat ze met een nietsontziende sadist te maken hebben...

Nicolas Feuz is een Zwitserse schrijver die "een beetje per ongeluk" begon te schrijven in 2010, tijdens een vakantie in Kenia, toen hij niets meer te lezen had. Als kind waagde hij zich aan stripverhalen, zonder succes. Hij zegt dat hij een grote fan is van science fiction en fantasy, zoals Star Wars en Lord of the Rings.

Hij publiceerde zijn eerste acht misdaadromans in eigen beheer, waaronder zijn Maasai-trilogie. De officier van justitie Norbert Jemsen, zijn griffier Flavie Keller en de inspecteur Tanja Stojkaj zijn terugkerende personages in zijn boeken. Hij situeerde zijn romans vaak in het kanton Neuchatel. 

Je koopt De postzegelverzamelaar o.a. hier.

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.