Overslaan en naar de inhoud gaan

Titels die aanspreken en origineel zijn; in thrillerland is het soms naarstig zoeken naar originele titels. Maar...onlangs verscheen er weer eentje. Bij Hamley Books kwam Klagende kampeerders sterven sneller van Arne van der Linden uit. Een boek dat tot de verbeelding spreekt, als je wel eens hebt gek(r)ampeerd...

Een spannende, komische thriller over een groep jongeren en een onbekende dode op een Franse familiecamping. Een felle ruzie loopt danig uit de hand, waardoor zeven vrienden plots met een lijk opgescheept zitten. Promotionele tekst Een spannende, komische thriller over een groep jongeren en een onbekende dode op een Franse familiecamping. Een felle ruzie loopt danig uit de hand, waardoor zeven vrienden plots met een lijk opgescheept zitten. Omschrijving Gebaseerd op waargebeurde feiten. Of niet? Ondanks zijn frustrerende ervaringen uit het verleden, vertrekt Arne opnieuw naar een Franse camping om er aan de slag te gaan als receptionist. Hoewel de toeristen naar goede gewoonte volharden in hun missie het personeel tot waanzin te drijven, ontstaat er al snel een hechte band tussen zeven collega's. Wanneer een langdurige ruzie danig uit de hand loopt, zitten de vrienden plots met een lijk opgescheept. Wat is hun aandeel in het sterfgeval? Wat doen ze met het lijk? En vooral, slagen ze erin om hun zomer en hun toekomst nog te redden? 

En helemaal tof om te weten: Klagende kampeerders sterven sneller werd gebaseerd op verschillende voorvallen die auteur Arne van der Linden heeft meegemaakt tijdens de vijf zomerseizoenen dat hij als receptionist op verschillende vakantiedomeinen werkte.

Je bestelt Klagende kampeerders sterven sneller onder andere hier.

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.