Overslaan en naar de inhoud gaan

Ken je privédetective Varg Veum al? Nee? Dan is het hoog tijd om met deze Noorse eigenwijze speurder kennis te maken. Schrijver Gunnar Staalesen laat Veum al jaren meedraaien. En uitgeverij Marmer heeft weer een mooie actie. Net als vorig jaar zal in de fysieke winkel weer de 3=2 actie voor een aantal Varg Veum titels plaatsvinden. 

En wij organiseren samen met Marmer een aantal winacties om dit te vieren! De tweede thriller die we weggaven, is Waar rozen nooit verwelken. 

Varg Veum is privédetective in het Noorse Bergen. Hij heeft een groot rechtvaardigheidsgevoel, is opportunistisch en anti-autoritair. Als Veum eenmaal aan een opdracht begint, ontdekt hij vaak het ene lijk na het andere, dit tot groot ongenoegen van de politie. 

Bijna 25 jaar geleden verdween de driejarige Mette Misvær spoorloos uit de zandbak voor haar huis. Nu de verjaringstermijn voor het misdrijf bijna afloopt, doet Mettes moeder nog een laatste wanhopige poging om erachter te komen wat er met haar dochter is gebeurd en ze klopt aan bij het kantoor van privédetective Varg Veum. 

Veum, die zich sinds de dood van zijn vriendin onderdompelt in aquavit, besluit dat deze zaak richting aan zijn leven kan geven en neemt de opdracht aan. De kleine Mette groeide op in een omgeving die werd gekenmerkt door idealen als delen en openheid. 

Maar wanneer Varg Veum de bewoners van het toenmalige wooncollectief ondervraagt, ontdekt hij geheimen en leugens die al die tijd verborgen zijn gebleven. En dan blijkt de zaak-Mette opeens verband te houden met een heel andere misdaad...

Wie is de gelukkige winnaar?

- Jolien van Hout

Stuur je gegevens in via info@thrillzone.nl en dan komt het boek naar je toe.

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reacties

Jenneke van Maurik

20 april 2024 3:46

5

Wat een prachtige kans, ik ben lid op Insta en FB en ga meedoen.

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.