Overslaan en naar de inhoud gaan

Het zevende deel van de meeslepende, veelgeprezen en internationale bestsellerserie van Robert Galbraith is er en heet Stromend graf! Ook hierin krijgt het geliefde detectiveduo Cormoran Strike en Robin Ellacott een nieuwe mysterieuze zaak voorgeschoteld. Voor de fans -wie is het inmiddels niet?- goed nieuws, want Galbraith heeft haar ruimte genomen om het verhaal op papier te zetten; Stromend graf telt ruim 1.100 pagina's! En nog meer goed nieuws; samen met Boekerij verlootten we één exemplaar onder jullie!

Waarover gaat Stromend graf? Privédetective Cormoran Strike wordt benaderd door een bezorgde vader, wiens zoon Will zich heeft aangesloten bij een religieuze sekte op het platteland van Norfolk. De Universal Humanitarian Church lijkt een vredelievende organisatie die campagne voert voor een betere wereld. Toch ontdekt Strike dat er meer aan de hand is en er dat onverklaar­bare sterfgevallen plaatsvinden.

Om Will te redden besluit Strikes zakenpartner Robin Ellacott naar Norfolk te reizen om de sekte te infiltreren. Maar ze blijkt niet voorbereid te zijn op de gevaren die haar daar te wachten staan of op de tol die het van haar zal eisen... De boeken worden zeer succesvol verfilmd door BBC One als de Strike televisieserie, met in de hoofdrollen Tom Burke als Cormoran Strike en Holliday Grainger als Robin Ellacott. In Nederland is de serie te zien via HBO Max.

Wie is de gelukkige winnaar?

- Aaltje Ridderman

Gefeliciteerd Aaltje! Stuur je adresgegevens in via info@thrillzone.nl en dan komt Stromend graf naar je toe!

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reacties

Iris Griffioen

29 februari 2024 12:14

4

Lijkt me een spannend maar vooral interessant verhaal mede om te lezen hoe mensen geïndoctrineerd kunnen worden.

Iris Griffioen

29 februari 2024 12:14

4

Lijkt me een spannend maar vooral interessant verhaal mede om te lezen hoe mensen geïndoctrineerd kunnen worden.

M Van steeniss

29 februari 2024 12:14

5

Alle andere delen reeds gelezen

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.