Overslaan en naar de inhoud gaan

Spannende fact fiction in de stad van The Wire en We Own This City, aldus uitgeverij Volt. Het gaat over Daden van geweld van Gauke Andriesse. Andriesse is een prijswinnende thrillerauteur. Wil jij kennis maken met deze auteur? Dan hebben we goed nieuws: samen met Uitgeverij Volt gaven we een exemplaar weg van zijn nieuwe boek!

In de zomer van 1964 wordt in Baltimore een aanhanger van de Ku Klux Klan vermoord aangetroffen. De man had veel vijanden en een dik strafdossier, dus de lijst met mogelijke daders is lang. Een van de misdaden waar hij van werd verdacht is het lynchen van een zestienjarige zwarte jongen. Als er vervolgens een tweede moord wordt gepleegd, op iemand die ook aan die zaak was verbonden, lijkt het duidelijk in welke richting er gezocht moet worden.

In een stad die op scherp staat door de hitte en raciale spanningen moet rechercheur Moordzaken Leo Boorman op zoek naar de dader of daders. Dat brengt hem op het pad van de Nation of Islam en Malcolm X, maar ook in het vaarwater van de FBI, die beide partijen in de gaten houdt. En ondertussen groeit de dreiging dat de stad ontbrandt in een spiraal van geweld en wraak, gevoed door een diepe haat die geen grenzen kent.

Wie is de gelukkige winnaar?

- Peter Slachmuylders

Van harte Peter. Stuur je gegevens in via info@thrillzone.nl en dan komt het boek naar je toe.

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.