Overslaan en naar de inhoud gaan

Kennen jullie thrillerauteur Charlotte Link al? Ze is de dochter van de Duitse schrijver en jousnalist Almuth Link en is een van de meest succesvolle Duitse auteurs op het moment. In Duitsland zijn al meer dan 24 miljoen boeken van haar verkocht. 

In Nederland kennen we haar vooral van de boeken met in de hoofdrol Kate Linville, een Scotland Yard-agente. Link schreef echter ook meerdere stand alone-thrillers! En nu is ze terug met een nieuwe thriller, Wraak. Samen met Xander Uitgevers gaven we één exemplaar van Wraak onder jullie weg.

In de thriller Wraak van Charlotte Link wordt in Scarborough, North Yorkshire het gruwelijk toegetakelde lichaam van een studente wordt aangetroffen. De politie tast maandenlang in het duister, tot er nog een vrouw wordt gevonden, die op een soortgelijke manier is vermoord. Hoe zijn deze zaken aan elkaar gelinkt?

Inspecteur Valerie Almond gaat bij het tweede slachtoffer aanvankelijk uit van een familieruzie. Maar het gif dat zich binnen deze familie heeft verspreid zit diep verborgen, en gaat terug tot een ver verleden. Als Valerie doorkrijgt dat een meedogenloze crimineel nog stééds uit is op wraak, is het al bijna te laat...

Wie won?

- Marion Stevense

Van harte! Stuur je adresgegevens naar info@thrillzone.nl en dan komt het boek naar je toe!

 

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reacties

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.