Overslaan en naar de inhoud gaan

Zin om een spannende Scandinavische thriller te winnen? Dat kon bij ons! Samen met Uitgeverij Marmer gaven we een exemplaar weg van 'De nacht reist alleen', de nieuwe thriller van Orjan Karlsson.

Waarover gaat 'De nacht reist alleen'? Jakob Weber is inspecteur van politie in Bodø, een grote Noorse stad net ten noorden van de poolcirkel, waar in de winter het noorderlicht de nachten groen kleurt en in de zomer de zon altijd schijnt. Weber werkt samen met Noora Yun Sande, een jonge rechercheur die haar prestigieuze baan in Oslo heeft opgegeven om in het afgelegen Bodø te komen werken.

In Kjerringøy, noord Noorwegen, komt een bergwandelaar aan bij een hut. Buiten hangen zeven kooien met raven erin, vanuit de verte nadert een figuur zonder gezicht…

Als Tuva Mjelde met twee vriendinnen een ijsbad neemt in het zeewater van Kjerringøy, komt een van hen vast te zitten in iets onder water. Het lukt Tuva om haar vriendin los te trekken, maar er komt nog iets anders mee naar boven: het lijk van een man.

Hoofdinspecteur Jakob Weber en zijn collega Noora Yun Sande komen oog in oog te staan ​​met een kwaad zoals ze nog nooit hebben meegemaakt. En één ding weet Jakob zeker: als de politie de moordenaar niet vindt, zal die persoon opnieuw toeslaan.

Wie won?

- Jessica Splinter

Gefeliciteerd! Stuur je gegevens in via info@thrillzone.nl en dan kom het boek naar je toe.

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reacties

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.