Overslaan en naar de inhoud gaan

De nieuwe thriller van de Spaanse bestsellerauteur Dolores Redondo is onlangs verschenen. En samen met Xander Uitgevers gaven wij één exemplaar onder jullie weg!

n de angstaanjagende thriller Het kille hart wordt de Spaanse inspecteur Amaia Salazar geselecteerd voor de FBI Academy, een prestigieus programma voor opsporingstalent van over de hele wereld. Ze valt daar meteen op door haar scherpe observaties, én door haar recente indrukwekkende optreden in een Spaanse ontvoeringszaak. Voor FBI-agent Aloisius Dupree genoeg redenen om haar meteen op te nemen in zijn onderzoeksteam met maar één taak: de seriemoordenaar De Componist opsporen.

De Componist slaat toe tijdens natuurrampen, zodra het stof van een orkaan of tornado is neergedaald. Zijn specialiteit: een hele familie vermoorden, en de lichamen achterlaten in hun eigen, door natuurgeweld verwoeste huis. Als Amaia en het team een kans willen maken om deze seriemoordenaar te pakken, moeten ze haast maken. Want over een paar dagen zal orkaan Katrina New Orleans bereiken…

Het kille hart is een ijzingwekkende thriller waarin een jonge detective moet bewijzen wat ze waard is.

Wie is de gelukkige winnaar?

- Linda Smeets

Van harte Linda! Stuur je gegevens in via info@thrillzone.nl en dan komt het boek naar je toe.

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reacties

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.