Overslaan en naar de inhoud gaan

De naam Alex Ahndoril zal wellicht niet direct een belletje doen rinkelen bij de thrillerliefhebber. En als we zeggen dat achter dit 'pseudoniem' Alexander Ahndoril en Alexandra Coelho Ahndoril schuilgaan, rinkelt dat belletje misschien nog steeds niet. Maar als we zeggen dat dit schrijversduo Lars Kepler vormt, staat iedereen meteen aan. Kepler werd bekend met hun steengoede reeks rondom Joona Linna. Nu schrijft het duo als Alex Ahndoril wederom samen aan een reeks. Het eerste deel heet Ik zal de sleutel vinden.

En goed nieuws! Bij ons kon je, in samenwerking met Uitgeverij Cargo, een exemplaar winnen! 

Waarover gaat Ik zal de sleutel vinden? Privédetective Julia Stark krijgt onaangekondigd bezoek van Per Günter Mott, eigenaar van een succesvol familiebedrijf. De ochtend na een grote familievergadering op zijn landgoed heeft hij op zijn telefoon een foto gevonden van een bebloede man, vastgebonden en met een zak over zijn hoofd.

Per Günter heeft geen idee waar de foto vandaan komt en wie de man op de foto is, en hij wil Stark Detectivebureau inhuren om hierachter te komen voordat de politie zich ermee gaat bemoeien. Julia vraagt haar ex-man Sidney Mendelson om vrij te nemen van zijn baan bij de politie om haar te helpen bij het onderzoek. Julia en Sidney worden als gasten verwelkomd op het weelderige landgoed, en ontmoeten de familieleden, die stuk voor stuk bij de moord betrokken zouden kunnen zijn.

Wie is de gelukkige?

- Corine Smans

Van harte Corine! Stuur je gegevens in via info@thrillzone.nl en dan komt het boek naar je toe.

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.