Overslaan en naar de inhoud gaan

Het gebeurt niet al te vaak, maar als het dan gebeurt is het voor thrillerliefhebbers opletten geblazen; een debuut dat al vóór verschijning een sensatie is. Het overkwam Clémence Michallon met haar debuut De stille huisgenoot. Michallon is een Frans-Amerikaanse journaliste. Ze schrijft voor The Independent, o.a. over true crime en literatuur. De stille huisgenoot is haar debuutthriller dat werd vertaald in meer dan 30 landen.

En we hadden goed nieuws! We verlootten samen met uitgeverij Volt één exemplaar onder jullie!

Waarover gaat De stille huisgenoot? Aidan Thomas is een hardwerkende echtgenoot en vader, en een gerespecteerd lid van het dorp waar hij woont. Hij is ook een seriemoordenaar die acht vrouwen heeft vermoord. En er is nog een negende slachtoffer, een vrouw die hij de naam Rachel heeft gegeven en die hij gevangenhoudt in de schuur achter zijn huis.

Als Aidans vrouw overlijdt moeten hij en zijn dertienjarige dochter Cecilia verhuizen, naar een woning zonder schuur. Hij besluit een gewaagde stap te zetten: hij neemt Rachel mee en stelt haar aan zijn dochter voor als een familievriendin die een onderkomen nodig heeft.

Rachel weet dat er overal camera’s hangen, dat hij het meteen zal weten als ze een poging doet om te ontsnappen en dat niemand zal geloven dat deze ogenschijnlijk perfecte man in werkelijkheid een monster is. Maar ze moet het proberen. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor zijn dochter, en voor de jonge vrouw die duidelijk verliefd op hem is geworden en toenadering zoekt…

Wie is de winnaar?

- Erik Lemmens

Stuur je adresgegevens even in via info@thrillzone.nl en dan komt het boek naar je toe!

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reacties

astrid van mulekom

19 april 2024 10:06

5

Het lijkt mij een spannend boek, en de voorkant is geweldig.

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.