Overslaan en naar de inhoud gaan

Op 25 juli verschijnt de nieuwe thriller van Suzanne Vermeer. Het is een zomerse thriller getiteld De vallei. Goed nieuws voor de fans, en dat zijn er nogal wat in ons landje! Benieuwd naar haar andere boeken? Onze recensies lees je hier

Waarover gaat De vallei? Emily en Christiaan hebben een fijn leven samen met hun jonge kinderen Vera en Max. Wanneer Emily’s broer plots overlijdt is er voor verdriet nauwelijks tijd. Ze moet zo snel mogelijk naar Australië vertrekken om de zaken op zijn wijngaard af te handelen.
In Hunter Valley ontdekt Emily een groot geheim van haar broer dat haar leven volledig op zijn kop zet. Kende ze haar broer eigenlijk wel echt? Ze moet helemaal alleen een onmogelijke keuze maken met grote gevolgen voor haar en haar gezin. Als er ook nog levens in gevaar zijn, is het maar de vraag of ze hier ooit nog uit komt…

Vermeer is de bestverkopende Nederlandse thrillerauteur van dit moment. Vermeer debuteerde in 2006 met All-inclusive, dat direct een bestseller werd. Sindsdien verschijnt er elk jaar een zomerthriller van haar hand, later kwamen daar ook winterthrillers bij. Bekende titels zijn Cruise (genomineerd voor de NS Publieksprijs), Bella Italia, Het paradijs en Super de luxe, en de winterthrillers Après-ski, IJskoud en Sneeuwexpress. Intussen zijn er meer dan dertig titels verschenen, waarvan meer dan drie miljoen exemplaren zijn verkocht. In 2011 werd bekend dat achter het pseudoniem Suzanne Vermeer de toen net overleden auteur Paul Goeken schuilging. In overleg met zijn familie werd besloten om de boekenreeks na zijn dood voort te zetten. Wie tegenwoordig de bestsellers van Suzanne Vermeer schrijft, is een van de best bewaarde geheimen van de Nederlandse boekenwereld.

Wil je De vallei kopen? Dat doe je onder andere hier.


 

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reacties

Mirjam Kienhuis

29 februari 2024 22:19

1

Heb alle boeken van Suzanne Vermeer gelezen, maar dit boek gaat alle geloofwaardigheid te boven.
Ga niet eens verder lezen!!
Wat een ongeloofwaardig slecht verhaal!!!
Niet gelijkwaardig aan alle ande Vermeer boeken!!

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.