Overslaan en naar de inhoud gaan

Het zal jullie niet ontgaan zijn. Eind mei verscheen het zevende deel in de populaire Millennium-reeks. Ooit begonnen door Stieg Larsson (en die drie boeken zijn nog steeds het beste uit het Scandi-genre), daarna voortgezet door David Lagercrantz en nu dus door Karin Smirnoff. Zij schreef het zevende deel in de reeks, De schreeuw van de zeearend. Benieuwd naar onze recenise? Die lees je hier. Onlangs spraken we Smirnoff ook over haar boek en dat interview vind je hier.

Wat jullie wellicht nog niet wisten, is dat NPO Radio 1 ons ook wist te vinden over De schreeuw van de zeearend. Onze hoofdredacteur Marinus werd 23 mei in de vroege ochtend door Astrid Kersseboom bevraagd over deze thriller. Het werd een leuk gesprek.

Gemist? Dit is de link naar het radio-interview!

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.