Overslaan en naar de inhoud gaan

Het is weer een heerlijk voorjaar met al die nieuw te verschijnen thrillers. Voor de liefhebbers bestaat het risico dat je door de bomen het bos niet meer ziet, maar ThrillZone helpt je graag met adviezen! Zo valt Liever het bloed op, een boek van auteur Michael Bennett. Ken je de naam niet? Dat kan, want deze thriller is zijn eerste die in het Nederlands is vertaald. 

En we hadden goed nieuws: samen met A.W. Bruna verlootten we een exemplaar onder jullie!

Hana Westerman is alleenstaande moeder, Maori en politie-inspecteur bij de afdeling Zware Delicten in Auckland. Wanneer ze een anoniem filmpje ontvangt, leidt dit haar naar een vervallen appartement, waar ze een man aantreft die is opgehangen in een verborgen ruimte. Hana en haar team zetten alles op alles om de moordenaar te vinden, en de druk neemt toe als een aantal nieuwe doden doet vermoeden dat ze te maken hebben met Nieuw-Zeelands eerste seriemoordenaar ooit.

Het lijkt onmogelijk om een motief te vinden voor de ogenschijnlijk losstaande moorden. Dan ontdekt Hana dat er een verband is met een oude misdaad uit de tijd van de bloederige kolonisatie van Nieuw-Zeeland. De zoektocht begint haar steeds persoonlijker te raken en Hana beseft dat haar afkomst en kennis essentieel zijn voor het vinden van de moordenaar. Maar met elke nieuwe moord lijkt het erop dat de wraak die de hij zoekt ook Hana en haar familie treft…

Wie won?

- Meike Damen

Van harte! Stuur je adresgegevens naar info@thrillzone.nl en dan komt het boek z.s.m. naar je toe.


 

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.