Overslaan en naar de inhoud gaan

De 32ste Jack Ryan-thriller is er en heet Commandocentrum, geschreven door Marc Cameron. Hij schreef eerder in deze reeks In zijn macht en Schaduw van de draak, die goed werden ontvangen. En bij ons kon je een exemplaar winnen!

Waar gaat Commandocentrum over? 

Amerika wordt aangevallen… van binnenuit...

Talloze patiënten, zowel in ziekenhuizen als thuis, sterven nadat zij medicijnen toegediend hebben gekregen die slechtwerkende namaaksels blijken te zijn. Intussen doneert de verantwoordelijke farmaceut miljoenen dollars aan radicale groeperingen om Amerika in chaos te storten, waardoor niemand oog heeft voor zijn praktijken. Maar voor een miljardair met torenhoge ambities is geld niet genoeg. Wat hij echt wil is macht en om die in handen te krijgen, moet hij de man elimineren die hem daarbij in de weg staat: president Jack Ryan.

De vraag is alleen: hoe schakel je de beste beveiligde man ter wereld uit? Het antwoord is even simpel als schokkend: je kidnapt de First Lady.

Wie won?

- Syl Rossie

Van harte! Stuur je gegevens in via info@thrillzone.nl en dan komt het boek naar je toe!

 

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.