Overslaan en naar de inhoud gaan

We kennen Steve Cavanagh van zijn grote doorbraakthriller, Dertien. Hij schrijft inmiddels al een paar jaar aan zijn reeks rondom advocaat Eddie Flynn, een personage met een rauw randje. Wij zeiden over de reeks:

"De serie lijkt met elk nieuw boek beter te worden!"

Daarom is het mooi nieuws dat er wederom een nieuwe Eddie Flynn-thriller is: Advocaat van de duivel. En nog mooier: je kon bij ThrillZone een exemplaar winnen!

Waarover gaat Advocaat van de duivel? Ze noemen hem de koning van de dodencel. De ambitieuze officier van justitie Randal Korn ziet graag dat gevangenen worden geëxecuteerd. Zelfs als ze niet schuldig zijn. Andy Dubois is zo iemand, opgepakt voor de moord op een jong meisje. Maar op wie Korn nu niet heeft gerekend, is de New Yorkse advocaat Eddie Flynn. Want die is vastbesloten deze onschuldige man uit een corrupt systeem te redden, en de echte moordenaar te vinden. Hoe gevaarlijk het ook is. Over een week zal de rechter het vonnis voorlezen, maar zal Eddie dan nog leven? Advocaat van de duivel is een razend spannende thriller, een adembenemende leeservaring over racisme en de ongelijkheden van het rechtssysteem.

Wie won een exemplaar?

- Monique Alys

Van harte Monique! Stuur je adresgegevens in via info@thrillzone.nl en dan komt het boek naar je toe.

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reacties

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.