Overslaan en naar de inhoud gaan

We kennen Steve Cavanagh van zijn grote doorbraakthriller, Dertien. Hij schrijft inmiddels al een paar jaar aan zijn reeks rondom advocaat Eddie Flynn, een personage met een rauw randje. Wij zeiden over de reeks:

"De serie lijkt met elk nieuw boek beter te worden!"

Benieuwd naar onze recensies? Check dan deze link! Daarom is het mooi nieuws dat er wederom een nieuwe Eddie Flynn-thriller aan zit te komen. En wel op 21 november, want dan verschijnt Advocaat van de duivel bij Luitingh-Sijthoff. Waarover gaat dit boek?

Een nieuwe Eddie Flynn-thriller! Lukt het hem een onschuldige man te redden, voordat hij zelf slachtoffer wordt.

Bestsellerauteur Steve Cavanagh is terug met Advocaat van de duivel. Nieuw in de ijzingwekkend spannende Eddie Flynn-serie. Ze noemen hem de koning van de dodencel. De ambitieuze officier van justitie Randal Korn ziet graag dat gevangenen worden geëxecuteerd. Zelfs als ze niet schuldig zijn. Andy Dubois is zo iemand, opgepakt voor de moord op een jong meisje. Maar op wie Korn nu niet heeft gerekend, is de New Yorkse advocaat Eddie Flynn. Want die is vastbesloten deze onschuldige man uit een corrupt systeem te redden, en de echte moordenaar te vinden. Hoe gevaarlijk het ook is. Over een week zal de rechter het vonnis voorlezen, maar zal Eddie dan nog leven? Advocaat van de duivel is een razend spannende thriller, een adembenemende leeservaring over racisme en de ongelijkheden van het rechtssysteem. ‘Advocaat van de duivel bezorgt je zwetende handpalmen en kippenvel; de geweldige rechtbankscènes zijn beter dan die van John Grisham.’ The Times

Steve Cavanagh groeide op in Belfast voordat hij op zijn 18de naar Dublin vertrok om rechten te studeren. Momenteel is hij advocaat burgerrecht en schrijver. Zijn boeken verschijnen in meer dan 15 landen

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.