Overslaan en naar de inhoud gaan

Weleens gehoord van inspecteur Gemma Woodstock? Nee?! Dat wordt dan hoog tijd. Dit personage van auteur Sarah Bailey draait al voor de vierde keer mee in de nieuwe thriller Een dood vol leugens. Goed nieuws: je kunt, in samenwerking met Uitgeverij Marmer, een exemplaar bij ons winnen!

Een jonge vrouw is slachtoffer van een auto-ongeluk en ze wordt ernstig gewond naar het ziekenhuis gebracht, maar ze overleeft het niet. Een paar uur later wordt haar lijk uit het mortuarium gestolen. Niemand weet wie de dode vrouw was of waarom haar lichaam is meegenomen.

Inspecteur Gemma Woodstock is met zwangerschapsverlof terug in haar geboorteplaats Smithson als het bizarre incident plaatsvindt. Ze is geïntrigeerd door de zaak, maar aarzelt om betrokken te raken, ondanks aandringen van haar vriendin en journalist Candy Fyfe.

Als enkele dagen nadat het lichaam vermist is, de stad opnieuw wordt opgeschrikt door een schokkende misdaad, kan Gemma het niet laten om deel te nemen aan het onderzoek. Candy en Gemma proberen de identiteit van het verdwenen lichaam te achterhalen en volgen de aanwijzingen die de dode vrouw heeft achtergelaten. Daardoor ontdekt Gemma verwoestende geheimen over mensen van wie ze dacht dat ze hen goed kende.

Hoe je kans maakt?

- Like en deel deze winactie via Facebook (hier)

- Tag een leesmaatje onder het bericht

Easy peasy! Succes!

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reacties

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.