Overslaan en naar de inhoud gaan

Ok, soms heb je van die winacties waarvan je de prijs het liefst zelf zou winnen! We hadden er weer zo één! Want...we verlootten onder jullie een GESIGNEERDE EDITIE van 'Het jaar van de sprinkhaan', de nieuwe thriller van Terry Hayes! Dat deden we natuurlijk samen met de toppers van A.W. Bruna. Dit is het boek waarop iedereen al tien jaar wacht, dus deze WILDE JE WINNEN!

Waarover gaat 'Het jaar van de sprinkhaan'? In de nieuwe thriller van de auteur van Ik ben Pelgrim opent een CIA-agent de jacht op een terrorist die de wereld dreigt te vernietigen.

Wanneer je, net als Kane, werkzaam bent als spion voor de CIA in Verboden Gebieden, dan hebben grenzen geen betekenis. Jouw taak is om je toegang te verschaffen, te doen wat nodig is en weer te ontsnappen… op welke manier dan ook. Je weet wanneer je moet rennen, wanneer je je moet verstoppen en wanneer je moet schieten.

Maar op sommige plekken gelden de standaardregels niet. Sommige plekken zijn te gevaarlijk, zelfs voor iemand met de ervaring van Kane. Het No Man’s gebied, waar de grenzen van Pakistan, Iran en Afghanistan samenkomen, is zo’n plek – een plek waar geweld de enige manier is om te overleven. Kane reist erheen om een man met cruciale informatie voor de veiligheid van het Westen te evacueren, maar in plaats daarvan ontmoet hij een vijand die de wereld tot aan de rand van de afgrond zal brengen. Een angstaanjagende, intelligente, wrede man met bloed aan zijn handen en wraak in zijn hart...

Wie is dan de gelukkige winnaar...

- Michel de Baat!

Van harte Michel! Stuur je adresgegevens in via info@thrillzone.nl en dan komt het boek naar je toe!

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reacties

0

Jammer dat het een Facebook actie betreft.
Had graag mee willen doen om kans te maken op dit geweldige gesigneerde boek.

Jeanne Stecyszyn

11 juli 2024 21:54

0

Hopelijk is het boek zo goed als zijn eerste pageturner: Ik ben Pelgrim!
🙏💪👍🩵

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.