Overslaan en naar de inhoud gaan

Goed nieuws! Deel twee van de trilogie van Björn Paqualin is verschenen bij Uitgeverij Volt. Deze thriller heet De man op de brug en volgt na het debuut, Waar rook is. Dit boek werd destijds goed ontvangen door ThrillZone en dat belooft dus veel goed. En we hadden meer goed nieuws; samen met Volt gaven we een boekpakket weg, bestaande uit beide delen!

Waarover gaat De man op de brug? In een Zweeds natuurreservaat worden twee vrouwen aangevallen tijdens het kamperen. Sporen lijken te duiden op een verband met een dubbele moord vijf jaar eerder: toen werden in datzelfde gebied twee dertienjarige meisjes vermoord door een man die ze daar tegenkwamen. De man is nooit gevonden, ondanks het feit dat een van de meisjes grote delen van het incident had opgenomen met haar telefoon.

Inspecteur Stella Robertsson heeft een moeilijke periode achter de rug, en die is nog niet voorbij. Ze is geschorst hangende het onderzoek naar de gebeurtenissen van een jaar geleden, toen haar ex-man in haar bijzijn om het leven kwam. Helaas heeft een journalist lucht gekregen van wat er destijds is gebeurd, en hij dreigt openbaar te maken wat hij heeft ontdekt. In een wanhopige poging om haar dochter te beschermen tegen de waarheid besluit Stella een deal met hem te sluiten: ze zal samen met hem in de twee zaken uit het reservaat duiken en hem inzicht geven in haar bevindingen, als hij toezegt zijn mond te houden…

Wat moest je doen om kans te maken?

- Geef onder het Facebookbericht antwoord op de vraag: wie speelt de hoofdrol in deze boeken? Het goed antwoord is natuurlijk: Stella Robertsson!

Wie is de winnaar van het pakket?

- Mara Verseijden

Van harte Mara! Stuur je adresgegevens even in via info@thrillzone.nl en dan komt het pakket naar je toe.

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reacties

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.