Overslaan en naar de inhoud gaan

Deze waanzinnig goed geschreven thriller laat maar weinig lezers onberoerd... Een bijzondere, verbluffende leeservaring! Aldus A.W. Bruna Uitgevers, die de nieuwe thriller van Liz Nugent onlangs op de Nederlandstalige markt uitbracht. Het gaat om De donkere kant van Sally Diamond en de quote én titel maken nieuwsgierig.

‘Zet me maar bij het vuilnis,’ zei hij vaak. ‘Als ik doodga, zet me dan maar bij het vuilnis. Ik ben dan toch dood, dus mij maakt het niet uit. Jij zult wel tranen met tuiten aan het huilen zijn.’ En dan lachte hij. Net als ik, want we wisten allebei dat ik niet zou huilen. Ik huil nooit.

Sally Diamond snapt niet wat er zo vreemd is. Ze deed gewoon wat haar vader altijd al zei: hem bij het vuilnis zetten na zijn dood. Nu staat ze plotseling in het middelpunt van de belangstelling. Niet alleen van de media en de politie, maar ook van een stem uit een verleden dat ze zich niet herinnert. Terwijl Sally wegwijs wordt in de horror van haar vroegste jeugd, maakt ze ook voor het eerst nieuwe vrienden en belangrijke keuzes. En leert ze dat mensen niet altijd zeggen wat ze bedoelen…

Bovenstaande is de synopsis van De donkere kant van Sally Diamond en nodigt uit tot lezen. Benieuwd geraakt? Je koopt deze thriller onder andere hier

Over de auteur: Liz Nugent is een schrijfster van bekroonde psychologische suspense-romans. Alle vijf boeken die ze schreef, hebben de Ierse bestsellerlijst aangevoerd en Nugent heeft meerdere literaire prijzen gewonnen. Sommige van haar boeken zijn ook verkocht voor verfilmingen. De boeken van Nugent zijn vertaald in 30 talen en ze schrijft ook uitgebreid voor radio en televisie.

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.