Overslaan en naar de inhoud gaan

Onlangs verscheen de nieuwste John Adderley-thriller van het Zweedse schrijversduo Peter Mohlin en Peter Nyström, De stille vogel. Over dat goed ontvangen boek interviewden we hen al. Dat interview check je hier.

Maar, nog een tof nieuwtje. Speciaal voor ThrillZone maakten ze een filmpje waarin ze JOU toespreken! Hoe gaaf is dat? Benieuwd geworden? Klik dan rechts hiernaast voor de YouTube-link!

Waarover gaat De stille vogel? Bejubeld Zweeds vakmanschap met een internationale twist.

In een vogelnest wordt een menselijk bot gevonden. De gebeurtenis veroorzaakt grote opschudding in het kleine Zweedse dorp waar dertig jaar geleden de Brodin-tweeling op mysterieuze wijze uit een speeltuin verdween. Is het bot afkomstig van een van de jongens? Waarom duikt het nu op?

In de straat waar de tweeling woonde, gaan de wildste geruchten de ronde, zeker als er een buurtbewoner terugkeert die lange tijd weg is geweest.

John Adderley – voormalig FBI-agent maar inmiddels rechercheur bij de politie in Karlstad – krijgt het dossier op zijn bureau, terwijl hij tegelijkertijd voor zijn negenjarige nichtje moet zorgen. Komt de buurt eindelijk te weten hoe het écht met de jongens is afgelopen? Iets in John zegt hem dat er nog veel meer aan de hand is…

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.