Overslaan en naar de inhoud gaan

Weer zo'n lekkere vakantiethriller van Linda van Rijn! We hebben het over Ardeche, haar nieuwste boek. En goed nieuws: samen met de toppers van Uitgeverij Marmer gaven we een exemplaar onder jullie weg! Een ideaal boek aan het zwembad, of voor in de tuin. Meedoen dus!

Na de tragische dood van haar man Stan heeft Tessa van Dalen het geluk weer gevonden bij haar nieuwe vriend Koen. Deze zomer gaat ze met hem en haar twee zoontjes Lucas en Justus op vakantie naar Frankrijk, hun keuze is gevallen op een mooie camping aan de oever van de rivier Ardèche. Ze hebben een heerlijke vakantie en ontmoeten ook nog mensen die ze kennen van de school van de jongens. Met elkaar gaan ze een dagje kanoën op de Ardèche en de kinderen raken niet uitgepraat over het wilde water en de spannende stroomversnellingen. 

Achteraf logt Tessa in op een website waar je foto’s kunt downloaden die onderweg door fotografen van alle kanoërs gemaakt zijn. Daar krijgt ze de schrik van haar leven. Want op een van de foto’s ziet ze haar overleden echtgenoot in een kano zitten…

Wie won?

- Patricia van Loenen

Van harte! Stuur je gegevens in via info@thrillzone.nl en dan komt het boek naar je toe.


 

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reacties

0

Dit lijkt me een prachtig boek,
Echt zo’n boek dat in één ruk uit moet; de was stapelt zich op en de hond laat zichzelf uit 😂
Mijn dochter zal dit ook geweldig vinden, dus die ga ik taggen onder het bericht op Facebook.

Groetjes Karin

Riny Vercoulen

13 juli 2024 11:17

0

Mijn dochter Linda gaat in de vakantie camoeren met man en kinderen in de Ardeche in Frankrijk. Zij leest s avonds voor het slapen gaan vaak een boek en ik in de weekends. Dit biek zou erg goed uitkomen bij hun vakantie.

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.