Overslaan en naar de inhoud gaan

Elke nieuwe thriller van Carla Kovach is goed nieuws voor de thrillerliefhebbers, want haar boeken zijn steevast bestsellers! Haar nieuwste boek heet Zwijg als het graf en heeft natuurlijk wederom Gina Harte in de hoofdrol.

Benieuwd naar het boek? Dan hadden we goed nieuws, want samen met Boekerij verlootten we één exemplaar onder jullie!

Waarover gaat Zwijg als het graf? Gekleed in opzichtige halloweenkostuums doorkruizen twee tienermeisjes het bos op hun weg naar de buitenwijken van de stad. Maar voor ze de veilige straten bereiken, doen ze een schokkende ontdekking. Midden op het pad vinden ze een oud stuk touw dat verder het duister in leidt, naar een hoop omgewoelde aarde. De meisjes beginnen te graven en stuiten op iets wat ze niet goed kunnen plaatsen. Maar als ze zich realiseren wat ze hebben ontdekt, wordt de stilte doorbroken door hun ijzingwekkende geschreeuw... De meisjes ontvluchten het bos zo snel als ze kunnen, zonder de persoon te zien die vanuit de schaduw alles gadeslaat.

Wanneer een paar dagen later nog een graf wordt gevonden, is het voor detective Gina Harte duidelijk dat een seriemoordenaar het kleine stadje teistert. Maar op wie heeft de moordenaar het nu voorzien? En wanneer wordt er weer een graf gevuld?

Wie won?

- Peter Slachmuylders

Van harte Peter! Stuur een mailtje met je contactgegevens naar info@thrillzone.nl en dan komt het boel naar je toe!
 

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reacties

Christianne Dehing

13 juli 2024 6:07

5

Geweldig mooie, spannende boeken, zou het super vinden om te winnen, kan ik het daarna doorgeven on ons leesgroepje

Cara Vandelaere

13 juli 2024 6:07

0

Deze is leuk, want lezen is dromen met je ogen open.

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.