Overslaan en naar de inhoud gaan
[fusion_builder_container background_color="" background_image="" background_parallax="none" enable_mobile="no" parallax_speed="0.3" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" video_url="" video_aspect_ratio="16:9" video_webm="" video_mp4="" video_ogv="" video_preview_image="" overlay_color="" overlay_opacity="0.5" video_mute="yes" video_loop="yes" fade="no" border_size="0px" border_color="" border_style="" padding_top="20" padding_bottom="20" padding_left="" padding_right="" hundred_percent="no" equal_height_columns="no" hide_on_mobile="no" menu_anchor="" class="" id=""][fusion_builder_row][fusion_builder_column type="2_3" last="no" spacing="yes" center_content="no" hide_on_mobile="no" background_color="" background_image="" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" hover_type="none" link="" border_position="all" border_size="0px" border_color="" border_style="" padding="" margin_top="" margin_bottom="" animation_type="" animation_direction="" animation_speed="0.1" animation_offset="" class="" id=""][fusion_text]

Adverteren op ThrillZone

ThrillZone is een nieuwe boekensite die zich hoofdzakelijk maar niet exclusief richt op het thrillergenre. ThrillZone is er voor lezers die houden van een spannend boek en daar graag meer informatie over willen hebben. ThrillZone biedt deze informatie door recensies, interviews, columns en nieuws over te verwachten boeken. De redactie organiseert regelmatig boekacties waarop geïnteresseerde lezers in kunnen schrijven en beheert de social media accounts (ThrillZone is onder meer actief op Facebook, Twitter en Instagram). Lezers kunnen op de site ook zelf hun recensies plaatsen. Bent u geinteresseerd in advertentieruimte op onze site? De banner op de homepage kost 25 Euro per week (tot 1 augustus 2016 geldt een instaptarief van 12,50 euro per week). Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met info@thrillzone.nl[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type="1_3" last="yes" spacing="yes" center_content="no" hide_on_mobile="no" background_color="" background_image="" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" hover_type="none" link="" border_position="all" border_size="0px" border_color="" border_style="" padding="" margin_top="" margin_bottom="" animation_type="" animation_direction="" animation_speed="0.1" animation_offset="" class="" id=""][fusion_widget_area name="avada-blog-sidebar" background_color="" padding="" class="" id=""][/fusion_widget_area][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]
Afbeelding
geen
Marinus van de Velde
Ik ben Marinus van de Velde, van bouwjaar 1984. Ik mag mezelf de eigenaar noemen van ThrillZone! Ik lees al van jongs af aan. Mijn interesses liggen breed; Scandi, Nederlandstalig, spionage, maar ik vind Baldacci en Lee Child bijvoorbeeld ook geweldig. Lezen voor ThrillZone betekent soms het oprekken van je comfortzone en dat lukt goed!

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.