Overslaan en naar de inhoud gaan

Jaaaaa!!!! Het is weer zover: een nieuwe thriller van Suzanne Vermeer, deze keer een 'winterthriller'. En gaaf: we gaven samen met A.W. Bruna één exemplaar van Sneeuwstorm weg!

Waarover gaat Sneeuwstorm? De fotografiereis van Rianne krijgt een onverwachte wending als zij in de bossen van Noorwegen een gruwelijke ontdekking doet...

Rianne reist voor een fotografieklus naar de Noordkaap: het noordelijkste puntje van Europa. In het vissersdorpje waar ze verblijft leert ze Aron kennen, die haar het échte noorden wil laten zien, weg van alle toeristen. In nationaal park Ånderdalen fotografeert Rianne de prachtigste fjorden, bossen en dieren en leren zij en Aron elkaar beter kennen.

Maar wanneer zij diep in de bossen het lichaam van een man vinden die vermoedelijk door een jachtongeluk om het leven is gekomen, neemt Aron afstand van Rianne. Weet Aron soms meer over het slachtoffer? Als Rianne er vervolgens alleen voor staat, zal ze niet rusten voor ze antwoorden heeft…

Wie is de gelukkige winnaar?

- Hanneke Matthijse

Gefeliciteerd! Stuur je adresgegevens in via info@thrillzone.nl en dan komt het boek naar je toe!

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reacties

Gerda Boertien

20 april 2024 1:55

5

Hoihet lijkt met leuk om dit boek te lezen. Daarna doe ik boek door naar mijn zus trea De Ruiter. En die geeft hem.ook weer door.

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.