Overslaan en naar de inhoud gaan

Ik kan niet slapen is de nieuwste thriller van Steve Frech en bij ons kon je een exemplaar winnen. Dat deden we samen met de toppers van Uitgeverij Volt!

Waarover gaat Ik kan niet slapen? Wanneer weduwnaar Daniel Price met zijn achtjarige dochter Caitlyn naar het prachtige Nightingale House verhuist, hoopt hij dat de nieuwe, idyllische omgeving hun beiden goed zal doen. Zijn vrouw is een paar maanden terug overleden en nu wil hij die periode van intens verdriet afsluiten en aan een nieuw hoofdstuk van hun leven beginnen.

Maar er is iets raars aan de hand met het huis. Daniel krijgt soms een vreemd gevoel in zijn slaapkamer en hoort in verschillende vertrekken een mysterieus druppend geluid. Tot diep in de nacht echoot er bovendien gefluister door de gangen dat klinkt als: ‘Ik kan niet slapen…’

Stukje bij beetje ontdekt Daniel het huiveringwekkende verhaal van de familie die een eeuw eerder in het huis woonde, een verhaal van verraad, tragedie en moord. Hij dacht in Nightingale House een droomhuis gevonden te hebben, maar het blijkt een plek die zijn ergste nachtmerries tot leven zal brengen.

Wie won...?

- Petra van Hulten

Van harte Petra! Stuur je adresgegevens even in via info@thrillzone.nl en dan komt het boek naar je toe.

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reacties

Mijnie Zonnenberg

24 september 2023 22:58

4

Leuke winactie. Spannend!

0

Ik kan niet slapendoor die vervelende muggen

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.