Overslaan en naar de inhoud gaan

Om de wereld van de ondergang te redden, is iemand met speciale kwaliteiten nodig…

Een hogesnelheidstrein op weg naar Moskou. Een CIA-vliegtuig dat neerstort in de jungle van de Gouden Driehoek. Een door de nazi’s geroofde buit, begraven in de afgelegen bergen van Polen. Een verdwenen schat – het achtste wereldwonder – die al zeventig jaar wordt vermist.

Dat klinkt goed, toch? Dat vinden wij ook! Bovenstaande licht een tipje van de sluier op van de groots aangekondigde thriller Argylle, van Elly Conway. Het boek komt in januari '24 bij A.W. Bruna uit. Het belooft het begin van een spannende thrillerreeks te worden.

Waarover gaat Argylle?

De droom van een Russische oligarch om zijn land in volle glorie te herstellen, brengt de wereld tot op de rand van de afgrond. Meesterspion Frances Coffey, een levende legende binnen de CIA, is de enige die het tij nog kan keren. Maar om haar plan te doen slagen, heeft ze iemand met heel specifieke kwaliteiten nodig.

Argylle is een man met een duister verleden en Coffey weet hoezeer hij daarmee worstelt. Maar ze weet ook dat hij juist dáárdoor de vaardigheden bezit die haar team nodig heeft. En dus zit er maar één ding op: alles op alles zetten om van deze outsider een spion te maken.

Zijn training voert Argylle van de jungle in Thailand naar de boulevards van Monaco, en van de kloosters op Oros Athos tot een vergeten grot diep in de bergen. Een levensgevaarlijke reis die hem eindelijk de juiste richting kan geven in zijn leven, maar die hem ook zijn leven kan kosten…

Over de auteur: Elly Conway is geboren en getogen in het noordelijke deel van de staat New York. Ze werkte als serveerster in een late night diner toen ze haar eerste thriller over geheim agent Argylle schreef. En dit is best interessant, want wie een foto van Elly Conway zoekt, ziet een duistere foto waarop je eigenlijk niets kunt ontwaren. Dat roept natuurlijk de vraag op; is dit haar echte naam? Een slimme publiciteitstruc, want dit roept alleen maar meer aandacht op het boek af!

Overigens blijft het niet alleen bij een boek. De gelijknamige film gaat in februari 2023 in premiere en heeft een grote sterrencast, zoals Henry Cavill en Sam Rockwell.

Nog eventjes geduld dus!

En inmiddels is er ook een trailer van de film uit! Check die hier: 

(73) Argylle | Official Trailer - YouTube.

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.