Overslaan en naar de inhoud gaan

Dat je voor steengoede thrillers alleen naar het hoge noorden, de V.S. of Engeland moet kijken, weten we inmiddels wel. Uit vrijwel elk land komen wel een of meerdere thrillerauteurs om in de gaten te houden. Dat geldt ook voor Spanje. Noem de naam Juan Gomez-Jurado, en het hart van de thrillerliefhebber gaat sneller kloppen. Gomez-Jurado bracht ons de afgelopen jaren de toppers uit de Antonia Scott-trilogie: De rode koningin, De zwarte wolvin en De witte koning. Heb jij deze toppers al gelezen? Lees hier onze recensies nog eens terug.

Goed nieuws is er dan ook! Want Gomez-Jurado komt deze maand met een heuse stand alone thriller, De volgende patiënt. Het boek verschijnt bij Boekerij. 

Waarover gaat De volgende patiënt?

De prestigieuze neurochirurg David Evans staat voor een verschrikkelijk dilemma: als zijn volgende patiënt levend van de operatietafel komt, zal zijn eigen dochter sterven door toedoen van een psychopaat. De patiënt in kwestie is niemand minder dan de president van de Verenigde Staten. Evans krijgt 63 uur. In die tijd zal hij een onmogelijke keuze moeten maken die niet alleen zijn eigen leven, maar ook het leven van miljoenen mensen wereldwijd voorgoed kan veranderen.

Hoe ver ga jij om degene van wie je het meest houdt te redden?

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.