Overslaan en naar de inhoud gaan

De vierde zaak voor Tom Babylon is er: in De kelder moet deze rechercheur, een protagonist van de Duitse auteur Marc Raabe, weer vol aan de bak. Het is een auteur die inmiddels vele harten heeft gestolen. En hoe gaaf is het dat we samen met A.W. Bruna een exemplaar van deze nieuwe thriller mochten verloten!

Waar gaat De kelder over? Tom Babylon is al meer dan twintig jaar op zoek naar zijn zusje Viola, die in 1998 spoorloos verdween. En opeens is er een aanwijzing: een recente foto van Viola, die zich verborgen houdt in de kelder van zijn vader. Heeft Werner Babylon iets te maken met haar verdwijning? Even later wordt Toms vader gedood bij een mysterieuze aanval op de Berlijnse metro. Uit getuigenverklaringen blijkt dat de dader ook op zoek is naar Viola. En Tom denkt te weten wie erachter zit: zijn voormalige mentor Dr. Walter Bruckmann, die zwoer Toms leven tot een hel te maken. Maar hoe kan een man die sinds zijn veroordeling in een bewaakte psychiatrische inrichting in de Alpen zit een moord plegen in Berlijn?

Wie won een exemplaar?

- Marga Stormezand

Van harte! Stuur je adresgegevens in via info@thrillzone.nl en dan komt het boek naar je toe.

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reacties

4

Ik volg jullie al een tijdje op verschillende media-sites. Ben zeer benieuwd naar dit werk van Marc Raabe.
En ja na vaak mee gedaan te hebben met de winacties zou het uiteindelijk een moeten lukken dus we doen weer vol goede moed mee.

En nu maar duimen.

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.