Overslaan en naar de inhoud gaan

Op 25 juli verschijnt de nieuwe thriller van Suzanne Vermeer. Het is een zomerse thriller getiteld De vallei. Goed nieuws voor de fans, en dat zijn er nogal wat in ons landje! 

En nog beter nieuws...we verlootten samen met de toppers van A.W. Bruna 1 exemplaar onder jullie!

Waarover gaat De vallei? Emily en Christiaan hebben een fijn leven samen met hun jonge kinderen Vera en Max. Wanneer Emily’s broer plots overlijdt is er voor verdriet nauwelijks tijd. Ze moet zo snel mogelijk naar Australië vertrekken om de zaken op zijn wijngaard af te handelen.

In Hunter Valley ontdekt Emily een groot geheim van haar broer dat haar leven volledig op zijn kop zet. Kende ze haar broer eigenlijk wel echt? Ze moet helemaal alleen een onmogelijke keuze maken met grote gevolgen voor haar en haar gezin. Als er ook nog levens in gevaar zijn, is het maar de vraag of ze hier ooit nog uit komt…

Wie is de winnaar?

- Merel van Hooijdonk

Van harte Merel! Stuur je adresgegevens in via info @ thrillzone.nl en dan komt het boek naar je toe!

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reacties

Renate Zootjes-Simon

29 februari 2024 21:48

0

Ik heb jullie winactie op facebook geliked en gedeeld en binnen 1 minuut kreeg ik al een dubieuze link dat ik heb gewonnen, hier heb ik uiteraard niet op geklikt. Nu ben ik wel benieuwd wanneer de echte datum is van de winactie. Misschien kunnen jullie dit ook bij het bericht zetten, zodat er niemand onbedoeld op frauduleuze links gaat klikken.

Met vriendelijke groet Renate Zootjes-Simon

Gerda Visser

29 februari 2024 21:48

0

Ik doe graag mee samen met mijn buurvrouw Francis heerlijk ontspannen met dit boek

4

Super leuk om dit boek te winnen. Leest zo lekker weg tijdens de vakantie

Jolanda Eising

29 februari 2024 21:48

5

Heb alle boeken van Suzanne Vermeer.
Deze wil ik er ook wel bij

Corry De vos

29 februari 2024 21:48

0

Ik zou graag dit mooie boek winnen dus gooi mij maar in de hoge 🎩🎩🎩

spruijt spruijt

29 februari 2024 21:48

5

Dit lijkt mij een super boek om telezen dat ik doedan ook graag mee 🥰 .

Rosalien sluyter

29 februari 2024 21:48

0

Ik heb al deze boeken van deze schrijfster dit boek zou ik kunnen toevoegen aan mijn verzameling

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.