Overslaan en naar de inhoud gaan

Vorige week keerden Mia Krüger en Holger Munch terug in de nieuwste thriller van Samuel Björk, De terugkeer van Mia. Het was goed nieuws voor de vele fans van deze Scandi-reeks. En we hadden nóg meer goed nieuws; samen met Luitingh-Sijthoff verlootten we één exemplaar onder jullie.

Waarover gaat De terugkeer van Mia? Mia Krüger is terug op Hitra – het eiland dat ze ooit haar thuis noemde. Nu ze gestopt is bij de politie, is ze teruggekeerd naar het eiland om haar huis op te ruimen, zodat ze een nieuw leven kan beginnen.

Dan krijgt ze opeens bezoek van een jong meisje. Drie jaar geleden is er een jongen verdwenen, en het meisje vraagt Mia’s hulp om hem te vinden. Wanneer op Hitra het lichaam van een tiener wordt aangetroffen met de naam van de vermiste jongen in haar bloed geschreven, krijgt Munch in Oslo een telefoontje, en wordt het team weer herenigd…

Wie is de winnaar?

- Agaath Vermeulen

Van harte! Stuur je gegevens naar info@thrillzone.nl en dan komt het boek naar je toe.

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reacties

0

Het is spannend om mee te doen en het boek ziet er spannend uit

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.