Overslaan en naar de inhoud gaan

Vorige week was het Ulf Kvensler-week op ThrillZone. Onlangs verscheen zijn thrillerdebuut Het hoge noorden en om dat te vieren gaven we samen met Boekerij 2 exemplaren weg!

Waarover gaat Het hoge noorden? Anna, Henrik en Milena gaan elk jaar samen op wandelvakantie. Anna en Henrik zijn een stel en dit jaar wil Milena haar nieuwe vriend Jacob meenemen. De andere twee stemmen in, maar al snel blijkt Jacob erg manipulatief te zijn, en wordt hij steeds dwingender. Zo staat hij erop dat ze hun bestemming aanpassen naar Sarek, een grillig berggebied in het noorden van Zweden: telefoons hebben er geen bereik, het is alleen geschikt voor ervaren klimmers en zonder helikopter kom je er niet. En terwijl de onderlinge spanningen stijgen en de tocht steeds zwaarder wordt, kan strafadvocate Anna zich niet van de indruk ontdoen dat ze Jacob ergens van kent…

Langzaam verandert de geplande ontspannen vakantie in een zenuwslopende strijd op leven en dood, waarbij de wandelaars niet alleen elkaar vrezen, maar ook de verraderlijke kracht van de natuur. Wie overleeft deze helletocht? En ten koste waarvan?

Het antwoord op de vraag wat de Zweedse titel van Het hoge noorden is, is Sarek. Jullie deden massaal mee.

Dit zijn de twee winnaars:

- Renate Breg

- Tanja Rijnsburger-Schuurman

Van harte! Stuur je gegevens in via info@thrillzone.nl en dan komt het boek naar je toe!

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reacties

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.