Overslaan en naar de inhoud gaan

De Nederlandse auteur Terrence Lauerhohn kun je kennen van boeken als Nirwana en Blauwe bonen. Nu waagt hij zich aan het thrillergenre! Van zijn hand komt Kluizenaar! En goed nieuws: samen met uitgeverij Hamley mochten wij een exemplaar onder jullie verloten!

Waarover gaat Kluizenaar

Hoe sterk is het geweten? Twee mensen in een verder verlaten dorp. Hij verbergt een beest in hem, zij hoort stemmen die haar bevelen. Allebei verafschuwen ze geweld. Allebei zijn ze echter bereid grenzen te overschrijden om zichzelf te kunnen zijn en te blijven. Hun paden kruisen elkaar op het tijdstip dat hij zijn innerlijke beest niet langer beteugelt. Een hevige, soms hallucinante jacht op elkaar is het gevolg.

Jullie deden massaal mee...maar wie is de winaar?

Petra van Ballegooijen!

Van harte! Stuur je adresgegevens in via info@thrillzone.nl en dan komt het boek z.s.m. naar je toe.

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reacties

Marianne Hellenbrand

3 december 2023 21:23

0

Na het lezen van de beschrijving, ben ik wel heel nieuwsgierig geworden. Honger naar meer!!

Gerda Boertien

3 december 2023 21:23

0

Zou mooi zijn !!!

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.