Overslaan en naar de inhoud gaan

Varg Veum is de bekende hoofdpersoon van de Noorse thrillerauteur Gunnar Staalesen. In de reeks kwamen al veel boeken uit. Samen met uitgeverij Marmer geven we de komende weken steeds één titel weg. Waarom? Omdat de uitgever de komende maanden een mooie 2 kopen + 1 gratis actie heeft! Benieuwd naar deze auteur? Check dan onze site voor de recensies én een interview met Staalesen.

De eerste titel die we weggaven is Gevallen engelen.

Als Varg Veum op een begrafenis van een oud klasgenoot zijn oude schoolvriend Jakob ontmoet, krijgt hij hierdoor noodgedwongen weer een flashback naar zijn verleden. Jakob was gitarist van the Harpers, ooit een befaamde rockband, en is inmiddels getrouwd met Rebecca, ooit de grote liefde van Veum. Jakob en Veum besluiten de vriendschap nieuw leven in de blazen, welke al snel in gevaar komt als de leadzanger van The Harpers, Johnny wordt doodgestoken. Het blijkt dat alle leden van de band, op Jakob na inmiddels zijn overleden. Niemand zag een verband en er lijkt sprake van toeval, totdat Varg Veum ontdekt dat alle bandleden voor hun overlijden een kaart hebben ontvangen met daarop een afbeelding van een gevallen engel. Varg Veum gaat op zoek naar het motief en moet in zijn zoektocht terug naar het verleden om de moordenaar te kunnen ontmaskeren.

Wie is de winnaar...?

- harmannahamminga (via Instagram!)

Van harte! Stuur je gegevens in via info@thrillzone.nl en dan komt het boek naar je toe!

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reacties

0

Diverse afleveringen van de tv serie gezien en speelt zich af in de wondermooie omgeving van Bergen af. De boeken ken ik helaas nog niet.

Sofie De Braekeleer

25 september 2023 21:27

0

Ik zag als jongere de serie thuis en was onder de indruk van de goede verhalen. Ik ben bijzonder benieuwd naar de boeken, aangezien het boek in mijn ervaring zo goed als altijd beter is dan de film/serie. Duimen dus :-)

An Wolkers

25 september 2023 21:27

0

Hoi. Ik heb bijna de serie bij elkaar. Mis alleen nog
Bittere bloemen, waar rozen nooit verwelken en grote zus.

Ben heel benieuwd hoe die zijn.
Groeten

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.