Overslaan en naar de inhoud gaan

Het was Robert Galbraith-week op ThrillZone, dat zal je niet ontgaan zijn. Ze is bekend door haar Cormoran Strike-reeks en inmiddels zijn we alweer bij deel zes belandt; Inktzwart hart. En we hadden goed nieuws; samen met Boekerij verloten we een exemplaar onder jullie. Maar daar moet je wel wat voor doen...

Waarover gaat Inktzwart hart

Edie Ledwell, een van de makers van de populaire tekenfilm The Ink Black Heart, wordt online achtervolgd door een mysterieuze figuur met de naam Anomie. Ze is wanhopig op zoek naar de ware identiteit van haar stalker. Verward klopt ze aan bij het kantoor waar privédetective Robin Ellacott werkzaam is, in de hoop haar te mogen spreken. Robin weet dat ze niets voor haar kan doen en laat de zaak voor wat die is, totdat ze een paar dagen later het schokkende nieuws krijgt dat Edie is vermoord op Highgate Cemetery, de setting van The Ink Black Heart.

Samen met haar partner Cormoran Strike raakt Robin betrokken bij de zoektocht naar de ware identiteit van Anomie. Maar het blijkt een complex web van online aliassen, zakelijke belangen en familieconflicten, en de detectives raken verwikkeld in een zaak die hen tot het uiterste drijft – en die hen op nieuwe en gruwelijke manieren teistert…

Wat moest je doen om kans te maken op dit exemplaar?

- Geef via info@thrillzone.nl antwoord op de volgende vraag: de derde thriller uit de reeks, Het slechte pad,  heeft als oorspronkelijke titel CAREER OF EVIL. Waar verwijst deze titel naar? (Tip: zoeken via Google!)

Nou, er waren veel mensen die het goede antwoord wisten: Career of evil verwijst naar het eerste nummer op Secret Treaties, het derde album van Blue Öyster Cult.

De winnaar is...Yvonne Meurders. Van harte!

 

Afbeelding
Thrill-Zone-2 logo.png
Redactie

Reacties

Alice Nuyen-Mooij

24 september 2023 22:13

0

Goedemiddag,
Ik lees heel veel boeken, maar heb nog niets van deze auteur gelezen. Ben heel benieuwd.
Groetjes Alice

Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.